Julius-K9® Finland

MYYMÄLÄ:Petpost Oy
Vanha Yhdystie 6 Järvenpää
ark 10-20 la 10-16
puh: 09-2302280
www.petpost.fi

VERKKOKAUPPA JA JÄLLEENMYYJÄPALVELU:
asiakaspalvelu@petpost.fi
Luemme viestit joka arkipäivä

Facebook:

Instagram:

@juliusk9finland

VARO KOPIOTUOTTEITA !

VAROITUS KOPIOTUOTTEISTA !
Useisiin verkkokauppoihin ,suosituille kansainvälisille ja suosituille market place-sivustoille,kiinaisille verkkokauppasivustoille,huutokauppa- ja kirpputorisivustoille sekä koiranäyttelyihin on ilmestynyt Julius-K9 merkin nimellä tai näköiskopiona laadultaan ala-arvoisia tuotteita joiden käyttö on vaarallista.

Kyseiset koiranvaljaat ovat joissakin tapauksissa varustettu Senior Pet-tekstillä tai niissä on koiran päätä kuvaava etiketti.Myös muunlaisia versioita on liikkeellä.Myös lukot ja kokomerkinnät ja luonnollisesti työn laatu, värit ja materiaalit poikkevat luonnollisesti merkittävästi aidoista.

Näitä kopiotuotteitta markkinoidaan aidoilla tuotekuvilla joita kuka tahansa pystyy kopioimaan netistä, mutta tuotteet ovat kiinassa valmistettuja heikkolaatuisia kopioita. 

Euroopan viranomaiset ovat aloittaneet tuotteiden myyjien jäljittämisen ja Julius-K9® valmistajan kiinalainen oikeusedustaja nostaa syytteen kaukoidässä tapahtuneessa väärennös-asiassa. Pyydämme kuluttajia varmistumaan tuotteiden alkuperästä, ja jos herää epäilys, että jokin taho tarjoaa teille tuotekopioita, pyydämme tekemään ilmoituksen seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: asiakaspalvelu@petpost.fi
toimitamme ilmoitukset edelleen Julius-K9® patentinvalvontaosastolle .
Väärennöksen markkinoiminen ja myynti on rikos kun kyseessä on rekisteröity tuotemerkki.
Vain kun ostat Julius-K9® tuotteen suomalaiselta jälleenmyyjältämme tai verkkokaupastamme voit luottaa saavasi aidon Julius-K9® omalla tehtaalla Unkarissa/EU:ssa valmistetun tuotteen.
Täältä voit ostaa turvallisesti aitoja tuotteitamme:

Jälleenmyyjät:

Verkkokauppa:

Huomioithan myös että jos ostat Julius-K9 tuotteen jonkin muun kuin mainitsemamme valtuutetun myyntikanavan kautta tai ulkomailta, tuotteesi ei kuulu  Suomen maahantuojan tehdastakuun eikä  tuotetuen alaisuuteen.